Η εταιρική διάκριση δεν είναι ποτέ αυτονόητη, χρειάζεται όραμα και πολύ προσπάθεια. Η Corfoot το 2020 επιλέχθηκε να βραβευθεί από τον διαγωνισμό Mother & Baby με 3 τιμητικές διακρίσεις Silver, Gold, Platinum.

Τα βραβεία Mother & Baby Awards επιβραβεύουν και αναδεικνύουν την ποιότητα και την καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των βρεφικών και μητρικών ειδών.

Η Corfoot είναι μια από αυτές τις επιχειρήσεις με έδρα την Κέρκυρα.

Ανάμεσα στης 37 εταιρίες που πήραν μέρος και σε 98 συνολικά υποψηφιότητες, η Corfoot απέσπασε το ασημένιο (κατηγορία Best baby footwear) , χρυσό ( στην κατηγορία Best baby shoes store) και  το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία Baby shoes store υπηρεσίες για το 2020 !

Η  Κριτική επιτροπή των βραβείων  απαρτίζονταν από  σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του mother & baby care industry. Συγκεκριμένα, με προέδρους τους Ιωάννη Καλογήρου, Γυναικολόγο, Χειρουργό – Μαιευτήρα και Σπύρο Μαζάνη, Παιδίατρο, μέλος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων, την κριτική επιτροπή συνθέτουν επίσης 21 Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και Δημοσιογράφοι.  Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας.