Χειροποίητα παιδικά παπουτσάκια, παντοφλάκια, Corfoot

Προϊόντα

Διακρίσεις

Διακρίσεις, Τα Βραβεία Mother & Baby Awards 2023

Mother & Baby Awards 2023: ο θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύσει την καινοτομία στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του mother & baby care industry.

mother-and-baby-2023
corfoot-gold-2023

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στο House 124, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Mother & Baby Awards 2023.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Mother & Baby Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την ποιότητα και την καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του mother & baby care industry.

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, αλλά επίσης και την φροντίδα της νέας μητέρας (τα Mother & Baby Awards είναι εναρμονισμένα με τη Διακήρυξη Innocenti (Innocenti Declaration), με τη συνεργασία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της UNICEF, με σκοπό να προστατεύει και να προάγει τον μητρικό θηλασμό).

Συνολικά, διακρίθηκαν 34 εταιρείες-επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Η Corfoot για μια ακόμη χρονιά διακρίθηκε σε Gold βραβείο στην κατηγορία Best baby footwear εδραιώνοντας στην Ελλάδα το Brand Corfoot και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την αμέριστη στήριξη και την αγάπη σας για το Brand Corfoot και τα χειροποίητα καινοτόμα προϊόντα μας. Συνεχίζουμε με νέες ιδέες να δίνουμε στο ευρύ κοινό  νέους κωδικούς και σχέδια αναβαθμίζοντας τα υλικά μας συνεχώς με την ανώτερη ποιότητα.   

Διακρίσεις, Τα Βραβεία Mother & Baby Awards 2023
Διακρίσεις Τα Βραβεία Mother Baby Awards 2023 3
Διακρίσεις, Τα Βραβεία Mother & Baby Awards 2023

Mother & Baby Awards 2020

Η εταιρική διάκριση δεν είναι ποτέ αυτονόητη, χρειάζεται όραμα και πολύ προσπάθεια. Η Corfoot το 2020 επιλέχθηκε να βραβευθεί από τον διαγωνισμό Mother & Baby με 3 τιμητικές διακρίσεις Silver, Gold, Platinum.

Τα βραβεία Mother & Baby Awards επιβραβεύουν και αναδεικνύουν την ποιότητα και την καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των βρεφικών και μητρικών ειδών.

Η Corfoot είναι μια από αυτές τις επιχειρήσεις με έδρα την Κέρκυρα.

Ανάμεσα στης 37 εταιρίες που πήραν μέρος και σε 98 συνολικά υποψηφιότητες, η Corfoot απέσπασε το ασημένιο (κατηγορία Best baby footwear) , χρυσό ( στην κατηγορία Best baby shoes store) και  το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία Baby shoes store υπηρεσίες για το 2020 !

Η  Κριτική επιτροπή των βραβείων  απαρτίζονταν από  σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του mother & baby care industry. Συγκεκριμένα, με προέδρους τους Ιωάννη Καλογήρου, Γυναικολόγο, Χειρουργό – Μαιευτήρα και Σπύρο Μαζάνη, Παιδίατρο, μέλος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων, την κριτική επιτροπή συνθέτουν επίσης 21 Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και Δημοσιογράφοι.  Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας.

baby mother awards 2020
corfoot awards silver

Best Baby Footwear

baby mother awards 2020 gold

Best Baby Shoes Store

corfoot awards platiinum

Baby Shoes Store Υπηρεσίες

-10%
Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ....
σε ολα τα δημοφιλη μας σχεδια για λιγες ημερες !!!