Χειροποίητα παιδικά παπουτσάκια, παντοφλάκια, Corfoot

Προϊόντα

Πολιτική επιστροφών

epistrofes b onesmart

Πως γίνεται η αλλαγή / επιστροφή;

Μέσα σε 30 ήμερες το προϊόν αποστέλλεται για αλλαγή ή επιστροφή στη συσκευασία του, στην ίδια ακριβώς κατάσταση που απεστάλη, καινούργιο και αφόρετο, μαζί με την απόδειξη και την συμπληρωμένη φόρμα αλλαγής.

Παραγγείλατε λάθος νούμερο ή αλλάξατε γνώμη για το σχέδιο;

Εάν η αλλαγή δεν οφείλεται σε δικό μας σφάλμα, παρακαλώ στείλτε μας το προϊόν στη διεύθυνση μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε τα Corfoot που θέλετε!
Με την καινούργια αποστολή θα σας χρεώσουμε τα μεταφορικά της επιστροφής και της καινούργιας αποστολής (κόστος συνολικά μέσω Ελλάδας: 9 € που θα τα πληρώσετε μετρητοίς την ώρα της παραλαβής στην Speedex.
Σε περίπτωση αλλαγής θα πρέπει το νέο προϊόν που επιλέξατε να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το προϊόν που αλλάζετε.

Εάν η αλλαγή / επιστροφή οφείλεται σε δικό μας σφάλμα …

Με πολλαπλούς ελέγχους έχουμε διασφαλίσει ότι αποστέλλουμε τα σωστά προϊόντα στις παραγγελίες, παρόλα αυτά … ζητούμε συγνώμη και αναλαμβάνουμε τα έξοδα αποστολής της επιστροφής σας και της καινούργιας αποστολής. Σε αυτή τη περίπτωση και εάν η αποστολή γίνεται εντός Ελλάδας, παραδώστε το δέμα στη Speedex με χρέωση παραλήπτη CORFOOT.

Επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων;

Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, παρακαλώ στείλτε μας το προϊόν στη διεύθυνση μας, επιλέγοντας το δικό σας τρόπο αποστολής με δική σας χρέωση και επικοινωνήστε μαζί μας. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με κατάθεση στο τραπεζικό σας λογαριασμό. Η επιστροφή της αξίας του προϊόντος δεν περιλαμβάνει το κόστος μεταφορικών της αποστολής και της επιστροφής και το κόστος αντικαταβολής. Ελλάδας, παραδώστε το δέμα στη Speedex με χρέωση παραλήπτη CORFOOT.

Πως επιστρέφω / αλλάζω τα Corfoot από το εξωτερικό;

Αν η επιστροφή/αλλαγή πραγματοποιείται από το εξωτερικό, τότε χρεώνεστε σε κάθε περίπτωση για την αποστολή από τη χώρα σας μέχρι τη διεύθυνσή μας στην Κέρκυρα, Ελλάδα. Παρακαλώ σημειώνετε πάντοτε τα στοιχεία της αποστολής όπως αριθμός αποστολής ή συστημένου.

Σημείωση...

Προϊόντα προσφορών, ειδικές παραγγελίες και οι πάτοι από τσόχα δεν επιστρέφονται ή αλλάζονται.

Εκτύπωση φόρμας επιστροφών

-10%
Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ....
σε ολα τα δημοφιλη μας σχεδια για λιγες ημερες !!!